t. Camill Swe, s. 1991, i. Amiral, ei. Lester

Eva on pieni, mutta sitäkin luonteikkaampi tamma, joka on aina ollut selvillä omasta arvostaan. Eva rakastaa ruokaa yli kaiken ja siksi joutuukin usein olemaan dieetillä... Eva tykkää estehyppelystä, mutta joskus sen on hiukan hankala ymmärtää, miksei kaikkea voi korvata vauhdilla.

Eva on pienestä koostaan huolimatta kerännyt ihailevia katseita niin tuomarikunnassa kuin valmentajienkin joukossa aina Keski-Eurooppaa myöten.

Evan saavutuksia ovat mm. paras 4-vuotias kouluhevonen Suomessa v.1995 ja 5-vuotischampionaatin voitto v. 1996 ratsastajana Tuula Buckman. Eva on myös I-palkinnon kantakirjatamma.

r. Anthony, s. 1996, Latvia

Arttu on suurisydäminen ruuna, joka yrittää aina parhaansa. Mieleltään se on kuitenkin leikkisä "nuorukainen", jolla on aina pilkettä silmäkulmassa.

Arttu rakastaa hyppäämistä etenkin kenttäesteiden muodossa. Ja mitä lujempaa saa mennä, niin sen hauskempaa! Ainoa ongelma taitaa olla selässä istuva hiukan puomikammoinen kouluratsastaja...

Arttu on menestynyt hyvin vaativaA-tasolla asti, ja nousujohteinen kehitys toivottavasti jatkuu vielä tulevaisuudesskin.

 

 

 

r. Dressage Son, s. 2002, Saksa, i. Dressage Royal, ei. Courage

Soni liittyi tiimiimme heinäkuussa 2007. Soni on vilkas hannoverilainen nuori poika, jolla tuntuu olevan virtaa vaikka muille jaettavaksi. Ympäristöstään se on kovin kiinnostunut ja tekemisen puute tuntuu sitä välillä harmittavan. Ajoittain Sonilla on vielä ongelmia hahmottaa omia ulottuvuuksiaan, sillä välillä se kuvittelee olevansa jättiläinen (laitumen aidan yli se loikkaa paikaltaan...) ja toisinaan se on mielestään hiirulainen ja yrittää sopia mitä pienimpään koloon. Oppia ikä kaikki ;)

Töitä Soni tekee mielellään ja se on hirmuisen yritteliäs, mutta on vielä ikäisekseen kovin raaka. Sitä on ratsastettu säästeliäästi sen ollessa vielä voimakkaasti kasvuvaiheessa.